Translate




A´la Cart Meny Take Away



FÖRRÄTTER

1. Pha Pia Pak Moo, Goong eller Gai 65 kr
Friterade vårrullar fyllda med fläsk, räkor eller kyckling med glasnudlar och grönsaker serveras med thailändsk sötsur sås och ris, finns även helt vegitariska.
2. Goong Chup Peangthad 95 kr
Friterade tigerräkor med sötsur sås och ris.

SOPP-RÄTTER

1. Tom Kha Gai 85 kr
Kycklingfilé med kokosmjölk och galanga, limeblad, svamp, lök och citrongräs.
2. Tom Yam Goong (stark) 110 kr
Tiger räkor soppa i kokosmjölk, chili i olja, svamp, lime, tomater, koriander och lime blad.

WOK-RÄTTER

1. Nue Pad Nam Maan Hoi 85 kr
Wokad biff med bambuskott.
2. Pad Bai Graprow Moo, Gai eller Nue (stark) 85 kr
Wokad fläsk, kyckling eller biff med chili, vitlök och thaibasilika.
3. Moo Tod Kratiem Prik Thai 85 kr
Stekt fläsk marinerad med peppar, vitlök och special thailändska kryddor.
4. Pad Preow Wann Goong (110 kr) eller Gai 85 kr
Wokad Tigerräkor eller kyckling med grönsaker och sötsur sås.
5. Gai Padd  Mett Ma-Moung 85 kr
Friterade kycklingfilé wokad med cashewnötter och blandade grönsaker.
6. Pad Poi Sian Goong 110 kr
Tiger räkor wokad med glasnudlar och blandade grönsaker.
7. Moo Pad Khing 85 kr
Wokat fläsk med ingefära och grönsaker.
8. Nua Pad Nam Prik Paow (stark) 85 kr
Wokad biff med bambuskott och chili pasta i olja.
9. Gai Padd Prik 85 kr
Kycklingfile¢  wokad med lök, paprika och thaikryddor.
10. Nua Pad Prik Thai Damm 85 kr
Wokad biff med lök, grönpeppar och blandade grönsaker.
SPECIAL-RÄTTER

1. Geang Ped Pedd Yang (stark) 110 kr
Rostad anka med rödcurry i kokosmjölk och blandade grönsaker.
2. Chu Chee Goong eller Pla Lax (stark) 110 kr
Tiger räkor eller laxfile med rödcurrysås, limeblad, paprika och kokosmjölk.
3. Pla Tod Rad Prik (stark) 110 kr
Friterad laxfilé blandade med söt chilisås, tamarindjuice och grönsaker.
4. Pad Pedd Nue, Moo, Gai eller Goong (110kr) (stark) 85 kr
Stekt biff, fläsk, kyckling eller tigerräkor med rödcurry blandade grönsaker och sötbasilika.
5. Geang Pa-näng Moo, Nue eller Gai (stark) 85 kr
Gryta fläsk el biff el kycklingfilé med pa-näng curry i kokosmjölk med paprika, limeblad och sötbasilika.
6. Geang Keaw Wan Gai, Nue eller Goong  (110 kr) (stark) 85 kr
Kyckling filé, biff eller räkor med gröncurry i kokosmjölk med bambuskott, blandade grönsaker och sötbasilika.
7. Geang Pedd Gai (stark) 85 kr
Kycklingfilé med rödcurry i kokosmjölk med  bambuskott, blandade grönsaker och sötbasilika.
8. Gang Massaman Gai (stark) 85 kr
Kycklingfilé med massaman curry i kokosmjölk med potatis, lök och jordnötter 
serveras med ris.
9. Gai Saté 85 kr
Grillad kycklingspett med jordnötsås och gurksallad.
10. Khowe Yam Gai Zäbb (stark) 85 kr
Special friterade kycklingfilé med charlottenlök, rostat ris, chili, lime och thailändska kryddor.
11. Geang Karii Gai (stark) 85 kr
Kycklingfilé i gulcurry i kokosmjölk med potatis och gurksallad serveras med ris.
NUDEL-RÄTTER

1. Pad Bha Mii Leung Gai eller Moo eller Goong(110kr)  75 kr
Wokade äggnudlar med kycklingfilé, fläsk eller räkor och blandade grönsaker.
2. Pad Thai Gai eller Goong (110 kr) 85 kr
Wokade risnudlar med kycklingfilé eller räkor med tofu, ägg, jordnötter och böngroddar.

VEGETARISKT

1.  Wokade Grönsaker Med Sojabönor 65 kr
2.  Wokade Tofu Med Grönsaker 65 kr
3.  Wokade äggnudlar med Grönsaker 65 kr

                                         
NYA-RÄTTER

1. Padd  Kii Mao Nue el Gai el Moo (stark) 85 kr
Wokad biff, kycklingfile´ eller fläskfilé med chili, vitlök, grönpeppar, citrongräs, limeblad och blandade grönsaker.
2. Bha Mii Leung Padd Kii Mao Gai, Moo eller Goong (110kr) (stark) 85 kr
Wokade äggnudlar med kycklingfilé, fläsk eller räkor, chili, vitlök, thaibasilika
och blandade grönsaker.
3. Kao Padd Gai, Moo eller Goong (110kr) 85 kr
Stekt ris med kycklingfilé, fläskfilé eller tigerräkor och grönsaker.
4. Kao Padd  Jao Tha-lay (stark) 110 kr
Stekt ris med skaldjur, chili, vitlök, grönsaker och thaibasilika.