A´la Cart Meny Take Away
FÖRRÄTTER
1. Pha Pia Pak Moo, Goong eller Gai 65 kr
Friterade vårrullar fyllda med fläsk, räkor eller kyckling med glasnudlar och grönsaker serveras med
thailändsk sötsur sås och ris, finns även helt vegitariska.
2. Goong Chup Peangthad 95 kr
Friterade tigerräkor med sötsur sås och ris.
SOPP-RÄTTER
1. Tom Kha
Gai 85
kr
Kycklingfilé
med kokosmjölk och galanga, limeblad, svamp, lök och citrongräs.
2. Tom Yam
Goong (stark) 110 kr
Tiger räkor soppa i kokosmjölk, chili i olja, svamp,
lime, tomater, koriander och lime blad.
WOK-RÄTTER
1. Nue Pad Nam Maan Hoi 85
kr
Wokad biff med bambuskott.
2. Pad Bai Graprow Moo, Gai eller Nue (stark) 85 kr
Wokad fläsk, kyckling eller
biff med chili, vitlök och thaibasilika.
3. Moo Tod Kratiem Prik Thai 85
kr
Stekt fläsk marinerad med peppar, vitlök och special
thailändska kryddor.
4. Pad Preow Wann
Goong (110 kr) eller Gai 85
kr
Wokad Tigerräkor eller
kyckling med grönsaker och sötsur sås.
5. Gai Padd Mett Ma-Moung 85
kr
Friterade kycklingfilé wokad med
cashewnötter och blandade grönsaker.
6. Pad
Poi Sian Goong 110 kr
Tiger räkor wokad
med glasnudlar och blandade grönsaker.
7. Moo Pad Khing 85
kr
Wokat fläsk med ingefära
och grönsaker.
8. Nua Pad Nam Prik Paow (stark) 85
kr
Wokad biff med
bambuskott och chili pasta i olja.
9. Gai Padd Prik 85
kr
Kycklingfile¢ wokad
med lök, paprika och thaikryddor.
10. Nua Pad Prik Thai Damm 85 kr
Wokad biff
med lök, grönpeppar och blandade grönsaker.